NOORDWIJKERHOUT - Op zondag 19 februari rond 02.15 uur is een 19-jarige jongen uit Hillegom op de Leidsevaart in Noordwijkerhout overleden. De Leidsevaart ligt in de wijk Buitengebied in Noordwijkerhout. Het slachtoffer werd naast zijn fiets, een damesfiets met zijtassen op zijn bagagedrager, aangetroffen. Hij fietste vanuit de richting Noordwijkerhout in de richting van Lisse. Na onderzoek blijkt dat het slachtoffer is overleden als gevolg van ernstig letsel aan zijn hoofd. Hoe dat is gekomen is een raadsel. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.


Het onderzoeksteam heeft beelden bekeken en zijn naar aanleiding daarvan op zoek naar de bestuurder van een grijskleurige auto, lijkend op een Sedan of Volkswagen. Gezien het tijdsbestek waarop het slachtoffer op de Leidsevaart reed en de auto ook kan de bestuurder iets hebben gezien. Voor alle duidelijkheid de bestuurder van deze auto wordt niet gezien als verdachte maar als een belangrijke getuige. Het onderzoeksteam komt graag in contact met deze bestuurder. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van dit onbekende voertuig.

Heeft u informatie over dit voertuig of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 088-9645044. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.