NOORDWIJK - De politie doet uitgebreid onderzoek naar een gewapende overval die op vrijdag 11 december op een casino aan de Parallel Boulevard in Noordwijk plaats vond. Bij deze overval vielen geen gewonden.


Rond 08.30 uur bedreigden drie personen met gezichtsbedekking het aanwezige personeel met wapens. De overvallers gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. Uit onderzoek is gebleken dat de overvallers zijn weggereden in een voertuig over de N206 in de richting van Katwijk. Direct na de overval heeft de politie toegangswegen afgezet en werd er sporenonderzoek gedaan.

Getuigen en beelden gezocht
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien van de overval of mogelijk een voertuig hebben zien wegrijden. U kunt daarvoor contact opnemen via 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook mensen die beelden hebben gemaakt met smartphone, een beveiligingscamera of dashcam, worden gevraagd deze ter beschikking te stellen aan de politie. Beeldmateriaal kan rechtstreeks geüpload worden in onderstaand tipformulier.