NOORDWIJKERHOUT - Op de Leidsevaart in Noordwijkerhout heeft in de nacht van zaterdag op zondag (18 op 19 februari) een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Daarbij is een fietser om het leven gekomen. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen.


Het slachtoffer is een 19-jarige man uit Hillegom. Hij is omstreeks 02.30 uur door fietsers en een automobilist aangetroffen op de Leidsevaart.

Ondanks de hulp die zij geboden hebben en vervolgens de inspanningen van de hulpdiensten, is het slachtoffer ter plaatse overleden.

Getuigen

Na het aantreffen van het slachtoffer is direct een groot onderzoek gestart naar de toedracht. In dit onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u iets opvallends gezien afgelopen nacht in de omgeving van de Leidsevaart? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Dan komen we graag in contact met u. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.

Daarnaast doen we een oproep aan de omstanders die afgelopen nacht op de plaats van het ongeval al kort met hulpverleners hebben gesproken. Door omstandigheden zijn niet alle gegevens van hen bekend. In het bijzonder wordt gezocht naar twee meisjes, die mogelijk informatie hebben die in dit onderzoek van belang kan zijn.