Ben je klaar om het saaie, traditionele kinderfeestje vaarwel te zeggen? Vergeet bowlen of een middagje in een overdekte speelparadijs! “Voor de verjaardag van mijn 11-jarige zoon kozen we voor The Hunt van City Adventures en wat een doorslaand succes was dat!” aldus Stefanie Lauf.Bestellen was een fluitje van een cent!

Het regelen van The Hunt was een fluitje van een cent. Met een paar klikken op de website van City Adventures was alles geregeld. We kozen het vestingstadje Heusden als het speelveld, maar het mooie is dat dit spel overal gespeeld kan worden. Stel je voor: de straten van je eigen buurt veranderen in een speurtochtarena waarbij iedere hoek en steegje deel uitmaakt van het avontuur!


Hoe het werkt

Na het bestellen ontvingen we direct alle benodigde informatie via e-mail, inclusief een duidelijke handleiding en de spelcode. Het enige wat wij moesten doen, was een datum prikken en de vrienden en vriendinnen van onze zoon uitnodigen. Op de dag zelf hebben we de app gedownload voor twee teams, we voerden de startcode in en... de klok begon te tikken!


Een spel van tactiek, snelheid en lol

The Hunt maakt van iedere tiener en puber een speurneus of een listige boef. In teams van jagers en criminelen gingen ze op pad. Met hun telefoons als leidraad navigeerden ze door opdrachten, losten raadsels op en verzamelden virtueel geld - allemaal terwijl ze probeerden niet gevangen te worden door het andere team.


Het leukste is dat het spel interactief en dynamisch is. Na 45 minuten wisselden de teams van rol. De kinderen waren enorm fanatiek en werkten fantastisch samen. Ze renden door de straten, verborgen zich achter hoeken en voerden geheime missies uit in het vestingstadje Heusden.


Lachen, gieren, rennen!

We liepen bijna 6 kilometer die middag, maar de tijd vloog voorbij. Tussendoor was er tijd voor een pauze met wat snacks en drankjes, wat iedereen even op adem liet komen. Het was geweldig om te zien hoe de kinderen - zowel jongens als meisjes - helemaal opgingen in het spel. En het toffe was: wij als ouders speelden gewoon mee!


Aan het eind van het spel kregen we een e-mail met scores en een kaart van onze avonturen. Dit was een geweldige manier voor de kinderen om te zien wat ze allemaal hadden uitgespookt.


Waarom zou je dit spel willen spelen?

• Interactief spel dat werkt via een mobiele telefoon met een dataverbinding;

• Spannend, uitdagend en voor iedereen vanaf 10 jaar;

• Je speelt het in (minimaal 2) teams van 2 tot 6 personen;

• Teambuilding, want je moet samenwerken om te kunnen winnen;

• Overal te spelen, speel op jouw gewenste locatie in jouw dorp of stad;

• Makkelijk in gebruik, je hebt alleen 2 telefoons of tablets nodig met een dataverbinding.


Nog een voordeel: kan het feestje toch niet doorgaan op die dag door het slechte weer, geen probleem! Zolang je niet op start hebt gedrukt kan je de spelcode op een andere dag gebruiken!


The Hunt laat tieners een spel spelen op hun telefoon vol actie en tactiek.

Tegenwoordig is er geen puber meer zonder telefoon, dus hoe tof is het als je een cool spel kunt spelen op je telefoon? Ze worden vanzelf fanatiek en actief! Let maar eens op!

Boek nu je avontuur bij City Adventures en geef je tiener het coolste feestje ooit!