NOORDWIJK - Kijken, luisteren en genieten van zang, dans, theater en schitterende muziekoptredens. Dat kan allemaal gebeuren als je de cultuurmarkt bezoekt. Het programma is nu bekend. Een Zee aan Cultuur waar je graag even induikt.


Het rijke culturele leven

De Cultuurmarkt is een gezellig evenement voor jong en oud. Culturele verenigingen krijgen het podium om zich te presenteren en ze zetten hun beste beentje voor. Met de Cultuurmarkt willen ze de bezoekers laten zien wat er allemaal valt te genieten in de gemeente. Onderdeel van de Cultuurmarkt is de informatiemarkt. Hier zijn activiteiten waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Voor kinderen is er een kleurwedstrijd en een schminkartiest.

In de drie kernen


De cultuurmarkt wordt in drie kernen georganiseerd met een wisselend programma. De eerste Cultuurmarkt vindt plaats in Noordwijk op zaterdag 27 augustus op het plein bij de Oude Jeroenskerk. De cultuurmarkt wordt om 13.00 uur feestelijk geopend. Gedurende de hele middag is het podium vol talenten. Op 3 september is om 10.30 uur in de Duinpan in de Zilk een koffie-cultuur-concert. Op dezelfde dag is vanaf 13.00 uur de Cultuurmarkt in Noordwijkerhout (rond de Witte Kerk) met gezellige optredens en informatiekraampjes.

Een eigen magazine – Bewaarexemplaar

Tijdens de eerste Cultuurmarkt 15.00 uur wordt het nieuwe cultuurmagazine officieel overhandigd door wethouder Roberto ter Hark aan de covermodellen. Het is een fantastische, professionele uitgave waarmee in de volle breedte de lokale cultuur wordt neergezet. Natuurlijk is het magazine voor alle bezoekers van de Cultuurmarkt beschikbaar.

Neem een duik in een zee aan cultuur

Er is veel werk gemaakt van een ongelooflijk mooie programmering. Een Zee aan Cultuur waar je graag een duik in neemt. Het actuele programma staat op de uitagenda noordwijk.info/nl/uitagenda