NOORDWIJK - Vanaf zaterdag 10 juli 2021 gaat de gratis Hop on Hop off bus weer rijden die de buitengebieden, de dorpskernen en het strand in de gemeente Noordwijk tijdens de zomer met elkaar verbindt.


Van start
Op maandag 21 juni 2021 is het startsein hiervoor gegeven door Eric Beuk (Koninklijke Beuk), John Brouwer (Brouwer Tours) samen met Ferry van den Burg (eigenaar Camping De Duinpan en initiatiefnemer) en wethouder Roberto ter Hark. De Hop on Hop off bus zorgt voor onbezorgd, veilig en gratis vervoer voor bewoners en bezoekers.

Zomerperiode
De Hop on Hop off bus rijdt dagelijks in de periode van zaterdag 10 juli 2021 tot en met zondag 29 augustus 2021 en wordt verzorgd door Brouwer Tours en Koninklijke Beuk. Opstappen kan bij Roompot Dunimar, diverse campings en vakantieparken rondom Duindamseslag en het Langeveld, Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. Elke dag zijn er 6 ritten, de 1e start om 10:00 uur, de laatste vertrekt om 19:30 uur. Zo kan iedereen veilig en onbezorgd naar het strand of gezellig gaan winkelen in een van de dorpscentra, zonder zorgen over parkeren en gesleep met spullen. Meer informatie, de busstops en het volledige rijschema Noordwijk Marketing.