NOORDWIJK - Vrijdagmiddag 10 december 2021 gingen de lichtjes aan van de kerstboom op het terrein De Schelft. ‘Hoop’ en ‘saamhorigheid’ op een plek waar nu iets meer dan een jaar geleden een vuurzee de geliefde sport- en cultuurplek in de as legde.


Hoop en Saamhorigheid

Wethouder Roberto ter Hark en enkele vertegenwoordigers van de ‘Stichting Nieuwe Start Verenigingen De Schelft’ hebben vrijdag 10 december 2021 om 17:00 uur de lichtjes ontstoken in de kerstboom op het terrein van voormalig De Schelft. Iets meer dan een jaar geleden legde een vuurzee de geliefde sport- en cultuurplek in de as.

Juist op deze donkere plek

Een gezamenlijke druk op de knop en de lichtjes gingen aan. Een fijn moment. Het zijn de donkere dagen voor Kerst. Juist op deze duistere plek laten we nu met elkaar een mooi hoopvol licht schijnen, zei wethouder Roberto ter Hark in een commentaar. Hij is politiek-verantwoordelijk voor het dossier.

Symbool van saamhorigheid

De wethouder zwengelde het idee om ook dit jaar een kerstboom te plaatsen onlangs aan. Een mooi gebaar. Het feestlicht symboliseert de saamhorigheid en de hoop die zo typerend zijn voor de samenwerking van allen betrokken bij de verwerking van de brand. Maar het licht symboliseert ook hun succesvolle samenwerking gericht op de komst van een nieuwe De Schelft.

Wat 'licht' in het verschiet?

Met elkaar de toekomst van De Schelft bepalen. Wat ligt in het verschiet? Lees het webbericht Multifunctionele De Schelft met zwembad.