NOORDWIJK - Op zaterdag 16 september en 23 september is de Cultuurmarkt in respectievelijk Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout. Dichtbij huis genieten van zang, dans, theater en schitterende muziekoptredens. Jennie Lena opent de Cultuurmarkt in Noordwijk Binnen.


Binnenkort bij jou in de buurt

Kom ook kijken, luisteren en genieten van zang, dans, theater en schitterende muziekoptredens. Ontmoet mensen met een passie voor cultuur…. Dat gebeurt allemaal als je de Cultuurmarkt 2023 bezoekt. Binnenkort is er één bij jou op het dorp. De tweede editie alweer. En reken maar dat het net zo leuk wordt als de eerste editie.

Voor jong en oud

De Cultuurmarkt is een gezellig evenement voor jong en oud. Onze culturele verenigingen krijgen het podium om zich te presenteren. Speciaal voor jou zetten ze hun beste beentje voor. En als je er dan bent, bezoek dan ook de informatiemarkt met activiteiten waar leuke prijzen te winnen zijn. Voor kinderen is er een prijsvraag en staat er een schminkartiest klaar.

Bezoek ze alle twee

Ook jou ontmoeten we graag op De Cultuurmarkt. Cultuur doet goed. Voel je dus vrij om alle 2 de manifestaties te bezoeken.

Feestelijk geopend door Jennie Lena

In Noordwijk vindt de Cultuurmarkt plaats op zaterdag 16 september op het plein bij de Oude Jeroenskerk. De cultuurmarkt wordt om 13.00 uur feestelijk geopend door Jennie Lena, de zangeres die internationaal doorbrak na haar succesoptreden in de Voice of Holland. Gedurende de hele middag is het podium vol met sprankelende talenten die jou verrassen.

Heerlijk rondje cultuur rond de Witte Kerk

Op zaterdag 23 september is van 13.00 – 17.00 uur de Cultuurmarkt in Noordwijkerhout (rond de Witte Kerk) met gezellige optredens en informatiekraampjes.

Actuele programma

Het actuele programma staat op de Uitagenda.

Houd de Instagram en Facebook “Cultuurmarkt Noordwijk” in de gaten voor updates.