NOORDWIJK - Samen met het team opende wethouder Roberto ter Hark Vigore coffee & concept store. Een sterk MKB, een vitaal winkelbestand, en een aantrekkelijk voorzieningenniveau – Dat lukt alleen als ondernemers kansen zien.


In de Voorstraat in Noordwijk Binnen

Welkom in de Voortraat. Wethouder Roberto ter Hark verwelkomde Vigore coffee & concept store. Een mooie nieuwe winkel in het historische hart van Noordwijk Binnen die vrijdag 20 oktober de deuren opende. Hier genieten bezoekers van een kop kwaliteitskoffie al dan niet met patisserie. De wethouder opende Vigore heel toepasselijk met het zetten van een espresso.

Voor buurt en bezoeker

Even daarvoor had hij het team veel succes gewenst. Gemeente Noordwijk vindt het fijn als ondernemers aan de slag gaan en de stap wagen. Een aantrekkelijk winkelbestand is voor iedereen belangrijk. Vigore heeft alles in huis om voor bezoekers en de buurt uit te groeien tot een plek waar je neerstrijkt om te genieten van wat er op de kaart staat of wat er aan moois in de winkel gepresenteerd wordt.

Ondernemers

Gemeente Noordwijk werkt intensief samen met de ondernemers om de winkelgebieden aantrekkelijk te houden. Een sterk MKB, een vitaal winkelbestand en een aantrekkelijk voorzieningenniveau lukt alleen als ondernemers kansen zien en bereid zijn te investeren.