NOORDWIJK - Steek jij de pinautomaat op het Palaceplein in een nieuw jasje? Wethouder Roberto ter Hark nodigt iedere inwoner uit de gemeente Noordwijk uit om mee te doen aan de ontwerpwedstrijd. Wie maakt er een mooie pinautomaat van?

Een nieuw jasje

Hij staat er nog geen 6 maanden. En het is nu al tijd voor de volgende stap: de Geldmaat op het Palaceplein in Noordwijk aan Zee in een nieuw jasje steken. Wie maakt een mooi en passend ontwerp voor de bekende plek waar veel mensen gebruik van maken? Wethouder Roberto ter Hark nodigt alle mensen in de gemeente Noordwijk uit om mee te doen aan de ontwerpwedstrijd. Bekijk het filmpje.

Langgekoesterde wens

Met de komst van de Geldmaat aan het Palaceplein in Noordwijk aan Zee ging een langgekoesterde wens van de Noordwijkse ondernemers en de gemeente in vervulling. Eind 2023 hebben ze de feestelijke opening verricht van de Geldmaat.

Uitkomst voor ondernemer

De Geldmaat is handig voor ondernemers. Het storten van biljetten is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Het zakelijk storten is beschikbaar voor klanten met een sealbagcontract.

Uitkomst voor bezoekers

De geldautomaat is handig voor bezoekers en inwoners die graag met cash betalen. Pinnen is voor iedereen mogelijk met een bankpas of creditcard. Opvallend genoeg zijn het vooral onze buitenlandse gasten die daarvoor gebruikmaken van de Geldmaat.

Retail en Horecavisie

Met de feestelijke ingebruikname was weer een actiepunt uit de Retail- & Horecavisie afgerond. Hoewel. Er staat nog één ding op de wensenlijst. De Geldmaat in een nieuw jasje steken. Iets wat al aangekondigd werd bij de feestelijke start. Zo’n visie wijst de weg. Bekijk deze rapportage van omroep BO eens voor een korte toelichting op het nut en de noodzaak van zo’n visie.

Samen Noordwijk

Interesse om mee te doen? Op Samen Noordwijk vind je de voorwaarden. Lees die eerst even door voor je aan de slag gaat. Het is geen vrije opdracht. Je hebt onder meer rekening te houden met de huisstijl van Geldmaat. Het ontwerp moet ook bijdragen aan een mooie en aantrekkelijke uitstraling. Op Samen Noordwijk dien je ook je ontwerp in. Meer dan één ontwerp is geen probleem. Er staat ook een beschrijving van de Geldmaat met de maten en oppervlakten.

Doe mee met de meedenkers

Steeds vaker nodigt de gemeente inwoners en ondernemers uit om mee te doen. Vind je dit soort acties leuk? Samen Noordwijk is het platform voor iedereen die graag meedenkt en meedoet. Meld je aan. Registeren = gratis. Ga naar Samen Noordwijk en druk op de knop Inloggen.