NOORDWIJK - Vanaf 3 oktober 2022 is de politie in Noordwijk tijdelijk gevestigd in de gemeentehuizen Noordwijk en Noordwijkerhout. Het oude politiebureau aan de Duinwetering wordt verbouwd. Na de verbouwing keert de politie weer terug naar de Duinwetering met een publieksbalie en steunpunt.

Publieksbalie ongewijzigd geopend

Vanaf maandag 3 oktober 2022 is de publieksbalie van de politie te vinden in het gemeentehuis aan de Voorstraat in Noordwijk. De balie is hier van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Daarnaast heeft de politie een balie in het gemeentehuis aan de Herenweg in Noordwijkerhout. Hier kunnen inwoners terecht op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Dienstverlening ongewijzigd

Hiermee blijft de dienstverlening van de politie tijdens de verbouwing ongewijzigd. Wil je aangifte doen? Maak dan altijd eerst een afspraak via +31 (0)900 8844, of kijk op de website van de politie, waar je van veel feiten ook aangifte kunt doen.

Nieuw multifunctioneel gebouw

Het voormalige politiebureau aan de Duinwetering is in 2021 overgenomen door de gemeente Noordwijk. Hier wordt binnenkort gestart met een verbouwing. Het huidige pand wordt verbouwd naar een multifunctioneel gebouw waarin verschillende maatschappelijke functies een plek krijgen.

Wijkagenten werken vanuit kernen

De wijkagenten in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk blijven tijdens de verbouwing werken vanuit de gemeente. Zij doen dit vanuit het politiesteunpunt in het voormalige gemeentehuis van Noordwijkerhout en een tijdelijk verblijf op het kazerneterrein van de Noordwijkse brandweer. Wil je een wijkagent spreken? Maak dan een afspraak via +31 (0)900 8844 of kijk op de website voor meer informatie.