NOORDWIJKERHOUT -

Het nieuwe uitkijkpunt op golfterrein Tespelduyn in Noordwijkerhout is bijna gereed. Het biedt een weids uitzicht op het omringende bollenlandschap en Landgoed Keukenhof. Kijk even mee hoe het werk vordert en hoe mooi het wordt.

Publiekstrekker

Het is nog niet bekend wanneer het uitkijkpunt klaar is en opengesteld wordt voor het publiek. Maar dat het een publiekstrekker wordt dat is zeker. Bekijk het fimpje en ontdek het schitterende uitzicht dat het punt mogelijk maakt. Vanaf de zogeheten De Terp kijk je het landschap in. 23 meter hoog. Richting de Keukenhof. Als deze trap gereed is dan zullen heel veel mensen de moeite nemen om naar boven te gaan voor het panoramische uitzicht.

Logisch gelegen

Het uitkijkpunt ligt aan het regionale wandel- en fietsknooppuntennetwerk. Aan de voet van de Terp wordt een brug aangelegd zodat het uitkijkpunt direct vanaf het fietspad toegankelijk is. Er komen ook fietsrekken. Ook past bij een doelstelling uit het gebiedsprogramma. Meer belevingsmogelijkheden langs de routenetwerken voor verschillende gebruikersgroepen.

B(l)oeiende Bollenstreek

De mooie plekken in de Duin- en Bollenstreek de regio laten schitteren. Belevingsroutes ontwikkelen waardoor bewoners en bezoekers kennismaken met de geschiedenis, het landschap en het verhaal van de Bollenstreek. Dat is in een notendop het idee achter het gebiedsprogramma B(l)oeiende Bollenstreek. Een van die plekken is Landgoed & Golfbaan Tespelduyn waar het nieuwe uitkijkpunt wordt gebouwd.

Kijk even mee hoe het werk vordert en hoe mooi het wordt. Bekijk de preview:

Lees ook ons bericht ‘Uitkijkpunt Tespelduyn'.