KATWIJK - VV Noordwijk heeft Quick Boys zaterdagmiddag een ongenadig pak slag gegeven. Op Nieuw Zuid kwam de thuisploeg er nooit aan te pas en ging uiteindelijk met 0-5 onderuit.

Vanaf het moment dat Jesper de Vré namens Noordwijk in de openingsminuut al de score opende liep Quick Boys, dat gezien de stand vooraf favoriet was, negentig minuten lang achter de feiten aan. Zodoende kon De Vré zich al voor de rust tot man van de wedstrijd kronen, want met nog eens twee goals, waarvan de derde uit een strafschop, zorgde hij voor zijnn eerste hattrick in de Tweede Divisie. Aangezien Sem van Oosten tussendoor ook nog een doelpunt had meegpikt was het duel feitelijk bij rust al gespeeld (0-4).

De derby werd zodoende nooit een echte wedstrijd. Noordwijk kon na de rust dan ook achterover leunen, maar ook nu bleek Quick Boys murw te zijn geslagen en was niet bij macte iets terug te doen. Twintig minuten besloot Van oosten dan ook maar om zijn tweede te maken, daarmee de eindstand op 0-5 bepalend.