NOORDWIJK - Aan de Van Berckelweg langs de Nieuwe Vaart wordt tijdelijk grond opgeslagen. Het heeft alles te maken met de start van de aanleg van het nieuwe hoofdveld van SJC.


Af en aan
Noordwijk beleefde donderdag 20 mei 2021 de start van grondverplaatsing vanaf het terrein van het gemeentelijk sportpark aan de Lageweg naar de Van Berckelweg langs de Nieuwe Vaart. Goed afgevulde trucks reden af en aan.

Krap 3 maanden
Aan de Van Berckelweg is een tijdelijk depot ingericht voor de ‘sportparkgrond’. De opslag van grond vindt plaats voor de periode juni 2021, juli 2021 en een klein deel van augustus 2021. Daarna gaat de grond weer terug naar het gemeentelijk sportpark aan de Lageweg.

Voor het talud
Op het sportpark wordt de grond gebruikt in het talud van de nieuwbouw. De gemeente heeft omwonenden op de hoogte gesteld. Met de transporten komt de start van de aanleg van het hoofdveld SJC weer een stap dichterbij.

Vrolijk zicht
Een mooi moment na een periode van geen bouwactiviteit. Sportwethouder Sjaak van den Berg: We slaan de grond tijdelijk op op Bronsgeest. Iedereen kan het zien. Maar wie het ziet vanuit weet nu dat het voor het goede doel is. Er komt weer vaart in het mooie SJC-project."