NOORDWIJK - Wijkbewoners van de wijk Zeeburg in Noordwijkerhout kunnen nog tot 1 september reageren op de ontwerpideeën voor de grondige renovatie van hun wijk. Gemeente Noordwijk is benieuwd naar wat ze vinden.


Veelbelovend

Zo mooi kan Zeeburg weer worden. De ontwerpideeën zijn gereed. Mooie platen. Veelbelovende vooruitzichten. Hier zie je zo’n ontwerpidee. Maar wat vinden de wijkbewoners. Inwoners van Zeeburg hebben nog tot woensdag 1 september 2021 om te reageren op de eerste ontwerpideeën voor de wijk.

De moeite waard

De wijk Zeeburg in Noordwijkerhout kan weer heel mooi worden dankzij de bijdragen van de wijkbewoners. Ze dachten goed mee. Ongeveer 500 reacties kwamen binnen. De eerste ontwerpideeën voor de renovatie zijn gereed. Ze staan op Samen Noordwijk. Echt de moeite waard om de ontwerpideeën eens te bekijken. Je ziet in concreto hoe er gedacht wordt over ‘het groen’ ‘het parkeren’ de ‘straatindeling’ et cetera. Allemaal zaken die de wijk als kansen ziet om de wijk mooier te maken.

Reageren op Samen Noordwijk

Zó mooi wordt Zeeburg. Woon je in de wijk? Bekijk dan ook de ontwerpideeën voor jouw straat, jouw park, jouw buurtje en laat weten wat je ervan vindt. Dat kan hier.