NOORDWIJKERHOUT - De planning van de werkzaamheden op Sportpark De Boekhorst is wat naar voren geschoven. Dit is mogelijk doordat er als gevolg van de coronacrisis geen amateurwedstrijden meer plaatsvinden.


Eerder verschuiven natuurgrasvelden

Op 31 maart 2020 heeft de KNVB aangegeven, dat er dit voetbalseizoen geen amateurwedstrijden meer plaatsvinden als gevolg van de coronacrisis. Door dit besluit heeft VVSB groen licht gegeven voor het eerder verschuiven van de natuurgrasvelden (5 en 6). Het gras krijgt hierdoor alle tijd om op sterkte te komen voor het competitieseizoen 2020/2021.

Eerder aanleggen fietspad
Doordat de natuurgrasvelden eerder verschuiven wordt, kan ook het fietspad langs De Zanderij nog dit jaar worden aangelegd. (De Zanderij is de weg die de Herenweg met de Langevelderweg verbindt.)

Bouw clubgebouw VVSB en Northa
De Bartengroep heeft van de gemeente opdracht gekregen om het nieuwe clubgebouw te bouwen. Waarschijnlijk begint De Bartengroep uiterlijk begin juni met de bouw. Waarschijnlijk, omdat wij rekening moeten houden met de huidige coronacrisis. De bouw is alleen mogelijk als de rijksoverheid geen extra maatregelen hoeft te nemen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het blijft dus nog even spannend.