UTRECHT - Met slechts vier punten uit de eerste zes duels was de seizoenstart van ADO Den Haag dramatisch te noemen. Op bezoek bij Jong FC Utrecht in Stadion Galgenwaard kwam men maandagavond ook niet verder dan een gelijkspel: 1-1

In een matige eerste helft kwam ADO Den Haag in eerste instantie niet verder dan een aantal pogingen van afstand. Jong Utrecht, waar Daishawn Redan in de basis stond, hield vrij eenvoudig stand. Kansen waren er wel aan beide kanten. Zo raakte Dhoraso Moreo Klas de paal en deed Redan hetzelfde aan de andere kant.

In de tweede helft dwong ADO-verdediger Denzel Hall keeper Fabian de Keijzer tot een redding. Uiteindelijk was het Jong Utrecht dat halverwege de tweede helft de score opende. Derensili Sanches Fernandes, die Redan verving, verschalkte keeper Wentges. Na een slotoffensief ging de ploeg van Dirk Kuijt alsnog met een punt naar huis. Een van richting veranderd schot van invaller Nigel Owusu betekende de 1-1 en zo ontsnapte ADO net als vrijdag tegen Jong AZ aan een nederlaag.