VEENENDAAL/HOORNAAR - In de Tweede Divisie heeft Noordwijk een verdienstelijk punt behaald bij GVVV. Een divisie lager zorgde Felitciano Zschüsschen er met een hattrick voor dat VVSB een punt overhield aan het uitduel bij SteDoCo.

Bij GVVV-Noordwijk zorgde Robin Mulder van de thuisploeg voor het hoogtepunt van de wedstrijd door op slag van rust met een prachtige omhaal te scoren. Noordwijk was eerder op voorsprong gekomen door een eigen doelpunt van Den Hartog. Na de rust zorgde Mart de Jong voor de 2-1, maar wist Thomas Reynaers vanaf de strafschopstip een punt te redden voor Noordwijk.

Felitciano Zschusschen zorgde er eigenhandig voor dat VVSB een punt overhield aan het duel bij SteDoCo. De ploeg van trainer Eric meijers keek bij rust namelijk tegen een 3-0 achterstand aan. De aanvaller wist met een loepzuivere hattrick de stand alsnog gelijk te trekken.