MAASSLUIS - In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende heeft Noordwijk in de slotfase toch toegeslagen. Invaller Fanny Waandels bezorgde zijn ploeg op bezoek bij Excelsior Maassluis een overwinning met het kleinst mogelijke verschil.

Het was een duel waarbij aansluiting met de middenmoot op het spel stond. Beide ploegen kennen een wisselvallig seizoen en bakten er op Dijkpolder niet veel van. De beste kans van de eerste helft was voor de thuisploeg, maar keeper Wolfsheimer wist te redden op de inzet van Vincent van den Berg. Dieptepunt van de eerste helft was het uitvallen, per brancard, van Noordwijk-middenvelder Thomas Reynaers met naar het zich liet aanzien een zware knieblessure.

Na de rust werd het niet veel beter op en bleven de kansen schaars. Een terechte 0-0 leek dan ook in de maak tot de koudingevallen Waandels de bal gelukkig voor zijn voeten kreeg en zo Noordwijk alsnog de drie punten wist te bezorgen: 0-1.