NOORDWIJK - Nick van Staveren was dinsdagavond de gevierde man na afloop van VV Noordwijk-Jong FC Volendam. De aanvaller van de Noordwijkers had met een spatzuivere hattrick in de eerste helft een groot aandeel in de 4-1 zege op de Volendammers.

Jong FC Volendam was feitelijk na die eerste helft al kansloos want de ploeg van trainer Kiki Musampa kende een desastreus begin van de wedstrijd. Emiel Wendt kon al na twee minuten scoren na een uitglijder van Vlak. In de twintigste minuut ging Sjors Kramer de fout en maakte een overtreding. Uit de toegekende strafschop scoorde Nick van Staveren. De aanvaller was vervolgens niet te houden en stond tweemaal op de juiste plek, mede door zwak verdedigen van de Volendammers, om de score verder op te voeren: 4-0.

Musampa probeerde het met een aantal wissels en dat leek even effect te hebben toen Tayrell Wouter al snel tegen scoorde. Hierna gaf Noordwijk echter geen krimp meer en speelde het duel gecontroleerd uit.