NOORDWIJK - Op de derde speeldag van de Tweede Divisie heeft Katwijk voor het eerst puntenverlies geleden. Op bezoek in de derby bij Noordwijk deelden beide ploegen de punten (1-1).

De treffers vielen al in het eerste kwartier. Katwijk dat in de eerste helft de bovenliggende partij was kwam na zeven minuten op voorsprong door een treffer van Robbert Susan. Raies Roshanali wist acht minuten later al voor de gelijkmaker te zorgen. In het vervolg van de eerste helft bleek doelman Mike van Vliet enkele malen de reddende engel te zijn voor de thuisploeg door pogingen van Van Mil, Sinteur, Blokland en Van Haaren onschadelijk te maken.

De tweede helft ging gelijk op tot Katwijk aanvoerder Susan kwijt raakte. het leverde in de slotfase nog kansen op voor Noordwijk via Bosma en Wendt, maar na ruim negentig minuten bleek er geen winnaar.

Noordwijk - Katwijk 1-1 (1-1)