NOORDWIJK - De streekderby tussen Noordwijk en Rijnsburgse Boys heeft zaterdag een hoop spektakel opgeleverd. De gasten uit Rijnsburg leken lang op weg naar de zege, maar in de slotfase wist Noordwijk in het doelpuntrijke duel alsnog een punt af te snoepen (3-3).

Rijnsburgse Boys begon sterker en kwam terecht op voorsprong door Furghill Zeldenrust. Een fraaie treffer van Denzel James die de bal hard in de kruising schoot bracht beide ploegen weer in evenwicht.

Na de rust maakte Zeldenrust zijn tweede en hij had zelfs een hattrick op zijn schoen, maar mikte even later op de lat. Toch wist Rijnsburgse Boys de marge op twee te brengen toen Jeffrey Jongeneelen het eindpunt was van een mooie aanval. De zege leek een feit voor de gasten, maar daar dachten de Noordwijkers anders over. Vlak voor tijd knalde Tjeerd Westdijk via de onderkant van de lat binnen waarna Nick van Staveren met zijn elfde treffer van het seizoen in blessuretijd voor een Noordwijkse vreugde-explosie wist te zorgen.