AMSTERDAM - AFC heeft niet kunnen profiteren van het puntenverlies van koploper Katwijk (1-1 tegen Koninklijke HFC) door in eigen huis zelf ook gelijk te spelen tegen middenmoter Noordwijk.

Op Sportpark Goed Genoeg bleven de doelpunten lang achterwege en leek het duel ondanks een verldoverwicht van de thuisploeg op een doelpuntloze remise te eindigen. Het venijn zat 'm echter in de straat. In de 84e minuut leek Matthijs Jesse de Amsterdammers alsnog de winst te bezorgen, maar drie minuten in de blessuretijd wist Teun Zethof een punt te redden voor Noordwijk: 1-1.

AFC blijft daardoor op een punt achterstand staan op Katwijk. Achter AFC volgt Rijnsburgse Boys weer met ook één punt verschil waardoor de spanning met nog vier wedstrijden te gaan oploopt.