NOORDWIJK - In de Tweede Divisie heeft Noordwijk een goede kans op een resultaat laten liggen in de thuiswedstrijd tegen GVVV. De ploeg van trainer Kees Zethof had tien minuten voor tijd nog een 1-0 voorsprong, maar zag die volledig in rook opgaan (1-3).

Na een moeizame eerste helft was het kort na de rust Nick van Staveren die de thuisploeg op voorsprong bracht dor de bal via de onderkant van de lat achter keeper Jansen te schieten. Die stand was op dat moment niet onverdiend want de gasten uit Veenendaal hadden aanvallend nog helemaal niets kunnen brengen.

Noordwijk wist echter niet door te drukken en kreeg dar in de slotfase de rekening voor gepresenteerd. Met nog tien minuten op de klok was Jeremy de Graaf het eindpunt van een prima aanval. De gelijkmaker zorgde voor een domper bij de thuisploeg en binnen vijf minuten scoorde De Graaf na een rebound zijn tweede waarna veteraan Berry Powel de thuisploeg helemaal in rouw dompelde: 1-3.

Noordwijk - GVVV 1-3 (0-0)
49. Van Staveren 1-0
81. De Graaf 1-1
86. De Graaf 1-2