NOORDWIJK - Noordwijk heeft zich zaterdagmiddag stevig in de middenmoot genesteld na een nipte zege op Kozakken Boys. Op Duinwetering werd het 2-1 voor de thuisploeg.

De gasten kwamen na veertien minuten spelen aan de leiding in en tegen Noordwijk. Tarik Fagrach kopte de bal tegen de touwen, uit een assist van Kaj Ramsteijn. Lang kon men echter niet genieten van de voorsprong. Een corner aan de andere zijde van het veld leverde ook Noordwijk een treffer op, die kwam op naam van Dylan Rietveld.

In de 56ste minuut kwam Noordwijk aan de leiding toen Sander Bosman na een hoekschop de bal binnen wist te werken. Vlak voor tijd kreeg Kozakken Boys de uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen, maar Rochdi Achenteh schoot de aan hem toegekende strafschop tegen de lat.