NOORDWIJK - Na excessen bij Rijnsburgse Boys en Quick Boys is de derby tussen VV Noordwijk en VV Katwijk zonder enige wanklank verlopen. Onder een stralende voorjaaarszon was de thuisploeg van trainer Kees Zethof met 2-0 te sterk voor koploper Katwijk.


Katwijk ziet daardoor de voorsprong op Koninklijke HFC na vier punten slinken. Op de nederlaag voor de ploeg van trainer Anthony Correia was weinig af te dingen. Met name omdat Noordwijk zich voor 2500 toeschouwers onverzettelijk toonde en zo de tiende zege van het seizoen wist te behalen.

Katwijk kreeg wel kansen, maar sprong daar te slordig mee om. Op dat moment had de thuisploeg na een kwartier al de leiding genomen via Nick van Staveren. Met name El Azzoutti en Mengerink lieten hierna de kansen op de gelijkmaker liggen. Ook hun vervangers, Tim Freriks en Mukhtar Suleiman wisten het net niet te vinden, mede dankzij sterk keeperswerk van keeper Jansen. Noordwijk bleef ook organisatorisch goed en wist het duel in de blessuretijd via Youri de Wuinter in het slot te gooien: 2-0.