NOORDWIJK - In de Tweede Divisie heeft Noordwijk onder herfstachtige omstandigheden een ruime zege behaald op de beloften van FC Volendam. Het werd uiteindelijk 5-1 voor de thuisploeg en daar zag het halverwege absoluut nog niet naar uit.

In de eerste helft werd er namelijk niet gescoord al kreeg Noordwijk wel de beste kansen. Keeper Lauwers bleek in die fase echter uitstekend op dreef. Terwijl de regen gestaag naar beneden kwam gaf de tweede helft een heel ander beeld.

Na tien minuten werd de ban namelijk gebroken door de Volendammers door een mooi schot van Youssef Blel. Noordwijk was echter direct bij de les en keerde de wedstrijd in een tijdsbestek van 25 minuten volledig om. In de 66e minuut was het Emiel Wendt die voor de gelijkmaker zorgde en binnen twee minuten was er de voorsprong voor de thuisploeg door een doelpunt van Denzel James. Er leek direct iets te knakken bij Jong FC Volendam want in het volgende kwartier wisten ook Huib Oversloot, Nick van Staveren en Fanny Waandels het net te vinden met een 5-1 eindstand tot gevolg.