NOORDWIJK - Rijnsburgse Boys heeft zaterdag niet weten te profiteren van het puntenverlies van concurrenten AFC en Koninklijke HFC. In de derby tegen VV Noordwijk gingen de "Uien" met 2-0 onderuit.

Beide doelpunten vielen al in het eerste half uur. Thomas Reynaers wist al in de vierde minuut keeper Bekkers te verschalken in de korte hoek. Aanvoerder Emiel Wendt verdubbelde die score na een half uur spelen. Bij dat doelpunt kwam hij met zijn scheenbeen ongelukkig in actie met doelman Bekkers die er uiteindelijk per brancard af moest.

Alessandro kwant maakte zodoende zijn debuut in het doel bij de Rijnsburgers en hield in de volgende zestig minuten zijn doel schoon. Aangezien zijn ploeg echter niet bij machte was om zelf aanvallend iets uit te richten ging de winst echter wel naar de Noordwijkers.