NOORDWIJKERHOUT - ODIN '59 heeft het debuut van voormalig trainer Richard Plug bij VVSB goed verpest. De ploeg uit Heemskerk won in Noordwijkerhout metspeels gemak en zat feitelijk bij rust al op rozen.

De ploeg van trainer Anthony Correia begon al voortvarend en kwam na zes minuten op voorsprong toen Jim Hulleman raak schoot op aangeven van Jayson Halman. Met een knappe individuele actie was het zes minuten later Sietse Brandsma die deze score verdubbelde. Een koude douche voor Plug die zijn nieuwe ploeg al aan het werk zag, maar nu voor het eerst vanaf de bank. Nog voor rust zag hij Hulleman een tweede treffer maken met een kopbal op aangeven van Lars Boekel. Met die 0-3 voorsprong zat ODIN '59 al bij rust op rozen.

Het was echter nog niet gedaan met de aanvalsdrift van de Heemskerkers en na een uur spelen mocht ook Brandsma zijn tweede treffer maken na een ssist van Halman. Hij werd echter overtroffen door Hulleman die een kwartier voor tijd met een knappe volley de stand op 0-5 bracht. Dat Yannick Bouw vlak voor tijd de eer wist te redden was slechts een doekje voor het bloeden voor VVSB.

VVSB - ODIN '59 1-5 (0-3)
7. Hulleman 0-1
13. Brandsma 0-2
37. Hulleman 0-3
60. Brandsma 0-4
76. Hulleman 0-5
87. Bouw 1-5