DEN HAAG - PSV heeft in de uitwedstrijd bij het laag geklasseerde ADO Den Haag dure punten laten liggen. Door twee treffers van Donyell Malen na rust leek de ploeg van Roger Schmidt te winnen, maar diep in blessuretijd wist Michiel Kramer alsnog een punt te redden voor de thuisploeg

Het puntenverlies had PSV vooral aan zichzelf te danken, want waar Malen twee keer scoorde kreeg de aanvaller en zijn ploeggenoten nog twee handen vol met kansen Op het moment dat Bobby Adekanye na een klein half uur de thuisploeg op voorsprong bracht had PSV al drie goede kansen gehad via o.a. Malen en Thomas en had Philippe Max reeds een strafschop hopeloos over geschoten. Ook na de 1-0 kreeg PSV kansen via Thomas en Zahavi, maar de Haagse doelman Fraisl kroonde zich in die eerste helft tot uitblinker.

Malen weet kort na de rust wel te scoren en doet dat vervolgens een kwartier voor tijd nogmaals, buiten het feit dat de spits ook nog tweemaal de lat raakt. PSV lijkt dan ook op weg naar de zege, maar in blessuretijd weet Kramer met een prachtige omhaal voor een Haags bonuspunt te zorgen: 2-2.