KATWIJK - Twee nieuwkomers in de Tweede Divisie, Katwijk en Noordwijk, hebben zaterdagmiddag de punten met elkaar gedeeld. Op Sportpark Nieuw-Zuid eindigde het in 1-1.

Het vuurwerk dat de supporters van Quick Boys toonden en zelfs voor een kleine duinbrand zorgde deed geen vuur overslaan op beide ploegen. onder tropische omstandigheden werd het namelijk geen hoogstaande pot. Via Jesper de Vré, die bij een corner hoog boven de Noordwijk-verdediging uittorende, kwam de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong.

Rob Overvliet, eveneens uit een corner, zorgde kort na rust voor de gelijkmaker. In het vervolg kreeg de thuisploeg de meeste kansen op de overwinning en mocht Noordwijk vooral keeper Van Vlet dankbaar zijn dat het gelijk bleef.

Quick Boys - Noordwijk 1-1 (1-0)
34. De Vré 1-0
54. Overvliet 1-1