KATWIJK - In de Tweede Divisie heeft Quick Boys de derby tegen Noordwijk in winst weten om te zetten. Tegelijkertijd wist VV Katwijk de koppositie weten te pakken door winst in de topper tegen HHC alwaar Rijnsburgse Boys in eigen huis averij opliep.

VV Katwijk profiteerde optimaal van de thuisnederlaag van koploper AFC tegen Spakenburg (1-2). De ploeg van Anthony Correia won zelf met het kleinst mogelijke verschil in de topper bij HHC Hardenberg. Ahmed El Azzouti zorgde in de 85e minuut voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1. Katwijk heeft met nog zes wedstrijden te gan nu een punt voorsprong op AFC

Rijnsburgse Boys wist niet te profiteren en ging op Middelmors onderuit tegen Koninklijke HFC. Furhgil Zeldenrust bracht de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar de Haarlemmers sloegen na rust hard toe door treffers van Kors, Hilton en Eddahchouri. Het doelpunt van Jeffrey Jongeneelen kwam te laat om de bakens nog te verzetten: 2-3. Rijnsburgse Boys volgt nu op vier punten van koploper Katwijk.

Quick Boys heroverde de vijfde plaats na winst in de derby tegen Noordwijk.Op Nieuw-Zuid opende Danny van den Meiiracker na ruim een uur de score, waarna het venijn 'm in de staart zat. Sem van Oosten bracht Noordwijk vijf minuten voor tijd op gelijke hoogte,, maar nauwelijks drie minuten later zorgde Ivairo Staal voor vreugde bij de thuisploeg: 2-1.