NOORDWIJK - De derby tussen Noordwijk en Rijnsburgse Boys heeft zaterdagmiddag geen winnaar opgeleverd. Noordwijk leek op weg naar de zege, maar diep in blessuretijd kwamen de gasten nog op gelijke hoogte.

Beide ploegen deden in de eerste helft al nauwelijks voor elkaar onder en zodoende waren er mogelijkheden aan beide kanten al leverde dit geen doelpunten op.

Na de rust begon de thuisploeg sterker en dat leverde na een klein kwartier de openingstreffer op van Teun Zethof. Nadat keeper Lars Jansen met een blessure was uitgevallen werd de ruk van Rijnsburgse Boys groter. Invaller doelman Dani Atanes moest uiteindelijk zeven minuten in blessuretijd capituleren bij een inzet van Daan Walraven: 1-1.