KATWIJK - Waar de derby tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys vanwege een brand niet doorging, daar kende die andere derby tussen Katwijk en Noordwijk geen winnaar. Het duel op De Krom eindigde in 2-2.

Met een ware bliksemstart schoot Noordwijk uit de startblokken en leek het Katwijk in de openingsfase te overrompelen. Na tien minuten stond er een zeer verrassende 0-2 op het scorebord. Marouane Bakour schoot in de vijfde minuut de openingstreffer tegen de touwen. Even later werd de marge op fortuinlijke wijze door Noordwijk verdubbeld. Een inzet van Toer Bouwman werd onderweg van richting veranderd en viel pardoes binnen in het doel achter Jean-Paul van Leeuwen. Na een gemiste kans voor Des Kunst viel op slag van rust de Katwijkse aansluitingstreffer. Robbert Susan werd gevonden en via het lichaam van keeper Jansen hobbelde de bal binnen: 1-2.

Ook na de rust begon Noodwijk sterk met kopkansen voor Dylan Rietveld en Jesper de Vré. Daarna was het Katwijk dat de klok sloeg en grote kansen op de gelijkmaker kreeg. Doelman Jansen was echter de grote sta-in-de-weg en stuitte Bart Sinteur en invaller Jaymillio Pinas van dichtbij. Na zeventig minuten moest Jansen toch het antwoord schuldig blijven toen de bal op de stip ging na hands van Kick Groot. Susan tekende vanaf elf meter alweer voor zijn vierde goal van het seizoen: 2-2.