NOORDWIJK - Bij de hervatting van de competitie in de Tweede Divisie zijn de middenmoters Noordwijk en Koninklijke HFC een remise overeen gekomen. Op Duinwetering eindigde het in 1-1.

Beide doelpunten vielen al in het eerste kwartier van de wedstrijd. De Haarlemmers, spelend zonder de door griep gevelde Jacob Noordmans en Cas Dijkstra, namen in de twaalfde minuut een voorsprong. Max Veerman was uiteindelijk het eindpunt van een vlotte aanval. Koninklijke HFC was kort hierna echter niet bij de les waardoor Emiel Wendt de gelijkmaker kon binnenwerken.

Koninklijke HFC kreeg even later een nog grotere tegenvaller te verwerken toen Roy Castien, de laatste jaren toch al geplaagd door blessures, uit de wedstrijd werd geschopt door Teun Zethof, die blij mocht zijn dat scheidsrechter Shukrula de overtreding met slechts geel afdeed. Castien had zelf kort daarna nog een goede kans gemist en diens vervanger, Yassine Bouchnafa, was net als Gerry Vlak dichtbij een treffer, doch beiden troffen geen doel. De tweede helft was Noordwijk weliswaar de bovenliggende partij, maar ook de thuisploeg lukte het niet het verschil te maken.