NOORDWIJK - Het middenmootduel in de Tweede Divisie tussen Noordwijk en Spakenburg is met ruime cijfers gewonnen door de gasten. De uiteindelijke 0-3 bleek wel iets geflatteerd, want met name in de tweede helft kreeg de ploeg van Kees Zethof voldoende kansen op de gelijkmaker. Waar men niet slaagde het net te vinden bleken de Spakenburgers wel efficiënt.

De gasten waren na een klein kwartier op voorsprong gekomen toen Jordi Bitter een voorzet van Vince Gino Dekker tegen de touwen kopte. Keeper Wolsheimer hield vervolgens Bitter af van de 0-2 waarna de tweede helft voor de thuisploeg was. Met aanvaller Westdijk in de ploeg gaf Noordwijk steeds meer druk op het Spakenburgse doel, maar de defensie van de "blauwen" bezweek niet. Trainer Meijers van Spakenburg greep in door Majid Ghaddari in te brengen en dit bleek een gouden greep. Ghaddari schoot een afgeslagen bal binnen en een paar minuten later wist Kevin Sterling het duel definitief in het slot te gooien.

Noordwijk - Spakenburg 0-3 (0-1)
13. Bitter 0-1
73. Ghaddari 0-2
78. Sterling 0-3