SCHEVENINGEN - Een uitblinkende Nick van Staveren heeft Noordwijk de eerste zege van 2020 bezorgd op bezoek bij Scheveningen. Met twee goals en twee assists was de aanvaller bepalend voor de ploeg van trainer Kees Zethof die met 1-4 wisten te zegevieren.

Toch was het de thuisploeg die de score opende via Youri de Winter die op aangeven van Peters voormalig Scheveningen-doelman Wolsheimer wist te passeren. Vanaf toen was het echter Noordwijk dat de lakens uitdeelde en na een kleine half uur betekende een fraaie omhaal van Van Staveren de verdiende gelijkmaker.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld en het waren de gasten die het duel in een tijdsbestek van twintig minuten wisten te beslissen. Op aangeven van Van Staveren bleef Sander Bosma koelbloedig oog in oog met keeper Zonneveld. Van Staveren kopte vervolgens zelf de bal binnen na een mooi aangesneden vrije trap van Thomas Reyners en aanvoerder Emile Wendt kon van dichtbij de eindstand op 1-4 bepalen.

Scheveningen - Noordwijk 1-4 (1-1)
7. De Winter 1-0
29. Van Staveren 1-1