NOORDWIJK - Maandag 16 oktober is er weer een Arthouse Select avond in De Muze. Dit keer is de Franse film ‘Sur les chemins noir’ als winnaar uit de bus gekomen. Een film over menselijke veerkracht tijdens een bijzondere reis door het ongetemde Frankrijk.


‘Sur les chemins noir’ neemt de kijker mee naar een ongekend Frankrijk. Drie jaar geleden kostte een zware val Sylvain Tesson bijna het leven. Hij beloofde zichzelf om dwars door Frankrijk te gaan lopen als hij voldoende zou herstellen. Aldus geschiedde, en zo begon hij in augustus 2015 in het uiterste zuidoosten van Frankrijk aan een wandeling die hem ver weg bracht van de bewoonde wereld en onze alom tegenwoordige technologie. Zijn tocht voerde, door de zelfopgelegde restrictie dat hij alleen over onverharde wegen mocht lopen, dwars door de ongerepte natuur, over soms nauwelijks begaanbaar terrein en langs barre uithoeken.

Over Arthouse Select

Elke derde maandag van de maand is er een Arthouse Select avond in De Muze. Tijdens deze avonden bepaald het publiek de film die de volgende editie te zien zal zijn. Voorafgaand aan de film krijgt het publiek altijd drie trailers te zien. Bezoekers krijgen vervolgens de mogelijkheid om te stemmen op de film welke zij de volgende editie willen zien.

Tickets voor deze Arthouse Select editie zijn te koop via de website van het theater: demuze.nl, mail naar kassa@demuze.nl of bel 0713646226.