NOORDWIJK - Bereid je voor op een avond vol glamour, glitter en de iconische Barbie tijdens de speciale Barbie Night in De Muze op dinsdag 18 juli! Dit is dé kans om jezelf onder te dompelen in de magische wereld van Barbie, terwijl je geniet van een onvergetelijke filmavond vol plezier en gezelligheid.


Deze bijzondere avond staat volledig in het teken van Barbie, de legendarische pop die al generaties lang harten verovert. Op dinsdag 18 juli opent De Muze haar deuren voor een avond vol Barbie-magie, waar je kunt genieten van een speciale Barbie-film en een onvergetelijke ervaring.

Verwacht een avond vol vriendschap, avontuur en natuurlijk de iconische stijl waar Barbie om bekend staat. Laat je meevoeren door het verhaal van Barbie en haar vrienden, terwijl ze het meest fantastische avontuur beleven in een wereld waar alles mogelijk is.

En dat is nog niet alles! Het kaartje voor de Barbie Night is inclusief 1 consumptie, zodat je tijdens de film kunt genieten van een verfrissend drankje. Of je nu fan bent van Barbie sinds je kindertijd of gewoon zin hebt in een gezellige avond vol nostalgie en plezier, deze avond is voor iedereen die zich even wil onderdompelen in de betoverende wereld van Barbie.

Dus trek je mooiste outfit aan, verzamel je vrienden en geniet van een avond vol Barbie-plezier!

Dinsdag 18 juli 2023, aanvang 20.00 uur. De plaatsbewijzen kosten €12,50 inclusief één consumptie. De theaterkassa van De Muze is tijdens de zomervakantie geopend en telefonisch bereikbaar op maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl