NOORDWIJK - Lotte Velvet won in 2020 overtuigend het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar show Ondergrond. Ze breidde vervolgens haar programma uit en trekt nu langs de zalen met haar eerste avondvullende voorstelling.


In haar dystopische cabaretshow Ondergrond verbreekt ze haar relatie met de wereld. Maar zat de wereld überhaupt op haar te wachten? Door middel van muziek, spoken word en typetjes vertegenwoordigt zij andere mensen die ook moeite hebben zich staande te houden in een alsmaar veranderende maatschappij. Van klimaatactivisten tot onderbuikstemmers: ze komen allemaal aan het woord. Lotte wordt tijdens de voorstelling begeleid door toetsenist en poducer Serge Dusault.

Vrijdag 03 november 2023, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten € 19,50. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl