NOORDWIJK - Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Om deze reden kunnen alle theater- en filmvoorstellingen in De Muze tot en met 31 maart 2020 geen doorgang vinden.


Alle publieke evenementen in De Muze worden tot en met 31 maart 2020 geannuleerd of uitgesteld.

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de theater- en filmvoorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar zijn. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

De Muze blijft bereikbaar tijdens de algemene openingstijden. Wij verzoeken u vriendelijk om bij vragen telefonisch of via de email contract op te nemen.

De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op:

maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing via de website www.demuzenoordwijk.nl