NOORDWIJK - Het is tijd om je favoriete plekje in de bioscoopzaal te claimen, want de Zomerbioscoop van De Muze gaat van start! Vanaf 7 juli starten we met onze spectaculaire zomerbioscoop, waarbij we tot 20 augustus elke dag de grootste filmhits op het witte doek vertonen.


Duik in de spannende avonturen met de onverschrokken 'Indiana Jones' of laat je betoveren door het glamoureuze leven van 'Barbie'. Beleef de geschiedenis op indrukwekkende wijze met 'Oppenheimer' of geniet van de humor en charme van de 'Elementals'. Voor onze jongste kijkers hebben we ook een speciale traktatie met de grappige capriolen van 'Juf Roos', 'Casper en Emma', en 'Ruby Kieuwmans'.

Onze Zomerbioscoop belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud. Dompel jezelf onder in de wondere wereld van film en laat je meevoeren door emoties, avontuur en verrassingen!

Voor het volledige programma en kaartverkoop kun je terecht op onze website www.demuze.nl of kom langs bij onze theaterkassa om jouw filmladder te bemachtigen.

Mis deze kans niet om te genieten van de magie van het witte doek!

Van vrijdag 7 juli tot zondag 20 augustus. De theaterbalie van De Muze is dagelijks geopend en telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 21.00 uur.
Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl