NOORDWIJK - Het is weer herfstvakantie, dus De Muze gaat weer volop films draaien! Niks is namelijk lekkerder dan naar de film gaan als het buiten aan het stormen is!

Geniet samen met vriendinnen van ‘Soof 3’ of ga naar de nieuwe Nederlandse dramafilm ‘Zee van tijd’. Toch liever naar de documentaire over David Bowie ‘Moonage Daydream’? Het kan allemaal!

Ook voor kinderen is er genoeg te zien! Van Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur tot De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis.

Bewonder al deze nieuwe films tijdens de herfstvakantie in De Muze!

Vrijdag 21 t/m zondag 30 oktober 2022, elke dag van 10.00 tot 21.00 uur. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing via de website www.demuze.nl