NOORDWIJK - Maak je klaar voor een buitengewoon theaterseizoen, want De Muze opent op zaterdag 10 juni de ticketverkoop voor haar sprankelende nieuwe programma. Dit seizoen belooft een ware traktatie te worden voor theaterliefhebbers van alle leeftijden.


De Muze heeft een gevarieerd programma samengesteld dat voor ieder wat wils biedt. Fans van cabaret kunnen uitkijken naar optredens van bekende namen zoals Roué Verveer, Tjitske Reidinga en Richard Groenendijk. Maar dat is niet alles, want ook getalenteerde nieuwkomers zoals Lotte Velvet en Valentina Tóth zullen schitteren op het podium. Deze cabaretiers zullen het publiek laten bulderen van het lachen met hun unieke humor en scherpe observaties.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een indrukwekkende reeks concerten. Van de energieke beats van Crazy Pianos en het meeslepende optreden van The Billy Joel Experience tot de prachtige harmonieën van de 3JS en het talent van Jamai, er is voor elk wat wils.

Ook de jongste theatergangers worden niet vergeten, met betoverende voorstellingen zoals Juf Roos, Rapunzel de Musical, Buurman & Buurman en Peppa Pig. Deze kleurrijke en interactieve shows zullen de verbeelding van kinderen prikkelen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Het volledige programma en informatie over de kaartverkoop zijn te vinden op de officiële website van Theater De Muze, www.demuze.nl. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit!

Zaterdag 10 juni 2023, vanaf 11.00 uur. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl