NOORDWIJK - Op 20 mei organiseert de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) de Podiumtechniekdag. Op deze dag openen tal van theaters, technische bedrijven, gezelschappen en evenementenlocaties door het hele land hun deuren om toekomstige werknemers een unieke inkijk te geven in de wereld van de podiumtechniek, die anders juist zo achter de schermen werkt. Ook De Muze doet hieraan mee!


Bij De Muze ben je tijdens de Podiumtechniekdag welkom om een kijkje te nemen achter de schermen. Wat komt er allemaal kijken bij het opbouwen van een theaterproductie? Onze technici laten het je graag zien en vertellen over het werk als vrijwilliger of professional in de theatertechniek. De Muze werkt met een enthousiast team van professionals en vrijwilligers om elke productie en klus tot een succes te maken.

Theater De Muze is een theater, bioscoop en cultureel centrum aan de kust van Noordwijk. In onze theater- en bioscoopzaal brengen we gedurende het hele jaar een gevarieerd aanbod aan professionele theaterproducties, amateurproducties, films en overige evenementen.

Dus ben je geïnteresseerd om een kijkje achter de schermen te nemen en wil je ervaren hoe het is om met video, licht, of geluid aan de slag te gaan? Dan ben je op 20 mei van 11:00 tot 16:00 uur van harte welkom bij De Muze!

Van 11 tot 13 uur is er de gelegenheid om met onze technici rond te kijken in de theaterzaal. Van 13 tot 16:00 uur wordt een voorstelling opgebouwd en zou het kunnen dat toegang tot de zaal soms even niet mogelijk is. Zien wij jou tijdens de Podiumtechniekdag op zaterdag 20 mei?

Zaterdag 20 mei 2023, van 11:00 tot 16:00 uur. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl