NOORDWIJK - Ben je nog op zoek naar de perfecte films om deze zomer te bekijken? Geen zorgen! De Muze, het theater in Noordwijk, heeft een top 5 samengesteld met absolute must-see films die je niet wilt missen. Of je nu houdt van epische thrillers, vrolijke kinderfilms, betoverende avonturen of spannende sciencefiction, er is voor ieder wat wils. Maak je klaar voor een onvergetelijke filmervaring!


1. Barbie

Verwacht een film vol vriendschap, avontuur en natuurlijk de iconische stijl waar Barbie om bekend staat.

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Maar wat als je een existentiële crisis hebt? Of als je een Ken bent? Ontdek de komische kijk op de perfecte wereld van Barbie in deze unieke filmervaring.

2. Oppenheimer

Geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan.

Beleef het spannende verhaal van Oppenheimer, een raadselachtige man die de wereld moet redden, zelfs als dat betekent dat alles verloren kan gaan. Deze epische thriller, geschreven en geregisseerd door de befaamde filmmaker Christopher Nolan, is gefilmd met behulp van IMAX®-camera's voor een adembenemende visuele ervaring.

3. Juf Roos

Met de populaire juf Roos uit de gelijknamige RTL4 serie.

Ga mee op vakantie met Juf Roos in haar tweede bioscoopavontuur! Samen met haar buurjongen Gijs gaat Juf Roos op zoek naar de kleuren van de regenboog. Deze vrolijke kinderfilm zit boordevol bekende kinderliedjes en is een gegarandeerd feest voor het hele gezin.

4. Elemental

Een betoverend avontuur in Element City.

Stap binnen in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners harmonieus samenleven. Maak kennis met Ember, een stoere en gepassioneerde jonge vrouw, en haar vriend Wade, een charismatisch personage dat altijd op avontuur uit is. Laat je meeslepen door dit betoverende avontuur vol verrassingen en twijfels over de wereld waarin ze leven.

5. Asteroid City

Asteroid City speelt zich af rond 1955 in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn.

Betreed het fascinerende Amerikaanse stadje Asteroid City in de jaren '50. Een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets wordt verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen. Ervaar de spanning en sensatie van deze spectaculaire film met een vleugje sciencefiction.

Wil je het volledige filmprogramma bekijken en jouw tickets reserveren? Bezoek dan de officiële website van De Muze op www.demuze.nl. Mis deze unieke filmervaringen niet en maak je zomer onvergetelijk!

Van vrijdag 7 juli tot zondag 20 augustus. De theaterbalie van De Muze is dagelijks geopend en telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl