NOORDWIJK - Op donderdag 21 maart is in Noordwijk de première van de theatershow ‘Sport kijken voor een weergaloos leven’ in theater De Muze in Noordwijk. In aanloop naar de overvolle sportzomer van 2024 brengen TV-maker/presentator Filemon Wesselink en filosoof/schrijver Lammert Kamphuis een uniek theaterprogramma over de levenslessen die te trekken zijn uit het kijken naar sport.


De zomer van ‘24 brengt ons de Olympische Spelen, het EK voetbal, uiteraard de Tour de France en waarschijnlijk is Max Verstappen hard op weg naar een nieuwe wereldtitel in de Formule 1. Een mooi moment om eens stil te staan bij wat je moet weten over het leven door een nieuwe kijk op sport. Deze avond is voor iedereen die regelmatig sport kijkt of in huis woont met iemand die dat doet. Zo leer je van Mohammed Ali hoe je geduldiger wordt, van Pogacar wat echte vrijheid is en van Nadal hoe je je gemoedsrust traint.

Dus, annuleer die zweethutceremonie, gooi alle zelfhulpboeken van je nachtkastje, zet je life-coach bij het grofvuil en kom naar deze voorstelling. Filemon en Lammert leren je in één avond hoe je zappend op de bank jouw leven kan verrijken. Nietzsche is dood, lang leve Messi!

Donderdag 21 maart 2024, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten € 21,50. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl