NOORDWIJK - Op dinsdag 20 juni om 19:30 uur is het zover! De adembenemende opera 'Il Trovatore', opgevoerd in The Royal Opera House in Londen, zal op het witte doek in De Muze te bewonderen zijn.


Deze hartstochtelijke opera, ondergedompeld in passie en intriges, zal de gemoederen hoog doen oplopen wanneer de strijd om de genegenheid van Leonora ontbrandt tussen Manrico en de graaf di Luna. Onwetend van het duistere geheim dat Azucena, de moeder van Manrico, al decennialang met zich meedraagt, worden ze geconfronteerd met een eeuwenoude vloek die rampzalige gevolgen zal hebben voor allen die erbij betrokken zijn.

Met de bevestiging van de getalenteerde artiesten Ludovic Tézier en Jamie Barton belooft deze opvoering een onvergetelijke ervaring te worden. Onder leiding van dirigent Antonio Pappano zal de dramatische partituur van Verdi, inclusief het beroemde 'zigeunerkoor', tot leven worden gebracht.

De energieke enscenering van Adele Thomas neemt het publiek mee naar een wereld doordrenkt met middeleeuws bijgeloof, geïnspireerd op de visionaire kunst van Hieronymus Bosch. Verdi's meesterwerk wordt op unieke wijze tot leven gebracht in een visueel spektakel dat de zintuigen zal prikkelen.

Mis deze betoverende voorstelling van 'Il Trovatore' niet! Reserveer nu uw kaarten en laat u meevoeren naar de magische wereld van passie, geheimen en verboden liefde.

Dinsdag 20 juni 2023, aanvang 19.30 uur. De plaatsbewijzen kosten €15,-. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl