NOORDWIJK - Op zaterdag 17 september gaat het nieuwe theaterseizoen bij theater De Muze van start. Vanaf dat moment biedt het Noordwijkse theater een gevarieerd programma aan voorstellingen. Dit jaar is een extra comfortabel seizoen voor de bezoekers. Het theater heeft namelijk een gloednieuwe tribune laten plaatsen deze zomer.

Dit seizoen heeft het theater een afwisselend aanbod aan voorstellingen. Zo kunnen bezoekers genieten van diverse cabaretvoorstellingen van artiesten als Patrick Laureij, Lenette van Dongen en Javier Guzman. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij, onder andere, Queen, ABBA, The Bootleg 60s en Spinvis. Ook aan de kleintjes is gedacht met voorstellingen als Kruimeltje de musical, Het Feest van Tante Rita, Assepoester en Kikker is verliefd! Kijk voor het gehele programma en kaarten op www.demuze.nl.

Nieuwe tribune
Dit theaterseizoen zal voor de bezoekers een extra comfortabel seizoen zijn. De Muze is een aantal weken voor de start van het seizoen gesloten geweest om een nieuwe tribune te laten plaatsen. Deze tribune zal dit seizoen voor het eerst in gebruik genomen worden.