Lichte regen4.9 ℃

Vaarbewijs Haarlem in Haarlem

Bezoekadres:

Vaarbewijs Haarlem

De Swarrelsstraat 10
2034KD Haarlem
06-18665376
http://www.vaarbewijs-haarlem.nl/cms/

Vaarbewijs Haarlem

U wilt uw vaarbewijs halen. Of u wilt wel eens echt begrijpen hoe dat nu allemaal werkt met die regels op het water. Dan leert u dat het beste persoonlijk van een vakman. Zeker als die tevens een bedreven docent is met een jarenlange ervaring. Die mogelijkheid bestaat in Haarlem en omstreken.

De cursussen Klein Vaarbewijs worden in kleine groepen gegeven, zodat u veel persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de bijeenkomsten wordt uw belangstelling gewekt, uw fantasie geprikkeld en het oproepen van vragen gestimuleerd. Uiteraard komt de praktijk ruimschoots aan de orde, zodat u na de cursus niet alleen uw vaarbewijs-diploma gehaald heeft, maar ook écht begrijpt hoe het allemaal werkt. Op deze manier wordt het leuk om het vaarbewijs te halen! Zeker ook omdat u dat samen doet met een groep gelijkgestemden. Op de cursusavonden heerst vaak een zeer goede sfeer.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Vaarbewijs Haarlem. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map